Om oss

Norgesgjerde AS er etablert på bakgrunn av flere års observasjoner og undersøkelser av vinyl (PVC) benyttet til gjerder, rekkverk og terrasser. Vi har meget stor kompetanse på disse produktene. Vi har gjennomført omfattende dokumentasjon, sammenligninger og undersøkelser av produkter, leverandører og produsenter over flere år. Dette har  gjort oss i stand til å kunne tilby til markedet produkter som står i en særstilling hva angår holdbarhet, kvalitet og pris. Vi har direkte kontakt med produsenten (i Kina) og har delvis vært involvert i produksjonsprosessen for å få frem produktene tilpasset våre krav. Vi er derfor alene i markedet om å kunne tilby disse typer produkter med vår begrensede livstidsgaranti.

Produktene må tilpasses hvert enkelt prosjekt, da to eiendommer, hager, terrasser eller rekkverk aldri er like i hverken utforming eller størrelse. Ved våre lokaler i Lundevågen Industriområde i Farsund har vi bl.a. direkte tilgang til kai.  Dessuten en over 750 m² produksjons- og lagerhall med maskineri, utstyr, verktøy etc. for å effektuere og tilpasse enhver bestilling.

Produktene er beregnet for gjør-det-selv montering – og leveres med en utførlig veiledning. Den kan også lastes ned her.  Vi står selvsagt til enhver tid til tjeneste med å svare på spørsmål dere måtte ha i forbindelse med produkter eller montering.

 

Last ned folder

Facebookgoogle_pluspinterestmailFacebookgoogle_pluspinterestmail

Kontaktinformasjon

Besøksadresse:
Lundevågveien 8
4550 Farsund

Postadresse:
Postboks 152
4552 Farsund

Org.nr: 995 453 037
Telefon: 383 90 400
E-post: post@norgesgjerde.no

Nyhetsbrev

Sosiale medier

Gjerdekalkulator

Copyright 2019 Norgesgjerde AS | Drift og kode: Webcode AS