Norgesgjerde AS utvider stadig sitt nett av partnere. I samarbeid med Solheim Vaktmestertjenester vil vi nå kunne tilby alle våre produkter til kunder i Oppland gjennom lokal forhandler.

Kai Tore Solheim er daglig leder i firmaet Solheim Vaktmestertjenester og har ambisjoner om å bli en viktig lokal aktør innen vedlikeholdsfrie produkter. I tillegg til å formidle selve produktene, vil han kunne stå for både rådgiving, forarbeid, montering og oppfølging overfor sine kunder.

– Han er en særdeles trivelig og løsningsorientert kar! Opptatt av gode kundeopplevelser og å formidle gode produkter, sier salgssjef Geir Olav Vikse i Norgesgjerde AS. Det passer bra inn i vår tradisjon der kunden er viktigst av alt! Vi ser frem til et produktivt samarbeid!

Og Kai Tore ser frem til å være en del av Norgesgjerde sitt forhandlernett.

– Kvaliteten på produktene er utrolig bra, og det er veldig bekvemt å kunne tilby produkter som jeg vet holder mål. Spesielt terrassegulvet er i en klasse for seg! Ved å tilby Norgesgjerde sine produkter kan jeg bruke mest mulig av tiden min på verdiskaping og kundepleie.

Kai Tore blir å treffe på Gjør Din Bolig Bedre i Vikingskipet på Hamar 20. – 22. april 2018. Der blir det også mulig å treffe representant fra Norgesgjerde AS. Du finner oss på stand nr. G-10.

Kontaktinformasjon

Kai Tore Solheim
Telefon: +47 415 16 233
E-post: kai.tore@solheimvt.no

Facebookgoogle_pluspinterestmailFacebookgoogle_pluspinterestmail