Et av høydepunktene i kalenderen til Norgesgjerde AS er deltakelse på messe. Her får vi vist frem våre produkter og samtaler med nye kunder. Samtidig møter vi ofte kunder som har handlet hos oss før og som med sitt smil og tilfredshet er den beste reklame for oss. Det er trivelig!

Dette er en god anledning for deg som vurderer å skaffe deg nye vedlikeholdsfrie gjerder, rekkverk og terrassegulv til å få se produktene på nært hold, og ikke minst ta og føle på produktene. Vi håper å se deg på en av messene!

I 2016 planlegger vi å være med på følgende 4 messer:

  • FIL-messen i Alcoaparken i Farsund, 4.-6. mars. Dette er en lokal messe som idrettslaget FIL arrangerer. Temaet er «Bil. Hytte. Fritid». Med vedlikeholdsfrie produkter fra Norgesgjerde blir det mindre tid med malerkosten og mer tid til det du har lyst til.
  • Boligmessen «Gjør din Bolig Bedre», Hellerud, 11.-13. mars. Dette er en av mange boligmesser som arrangeres over store deler av landet. Denne messen er erfaringsmessig godt besøkt og dekker sentrale Østlandet.
  • Listermessen, Kvinesdalhallen 2-3 april 2016
  • Hagemessen, Lillestrøm, 15.-17. april. En godt besøkt messe med fokus på uteområder. Vi har vært her flere ganger og opplever bra interesse.
  • Boligmessen «Gjør din Bolig Bedre», Bergen, 23.-25. september.
  • I tillegg planlegger vi også å være representert på Boligmessen i Ålesund gjennom firmaet Sprossefabrikken. Denne messen avvikles 30. september til 2. oktober.

Interessert i gratisbilletter?

Send en epost til tilbud@norgesgjerde.no, så får du mer informasjon om dette i retur!

 gjerdeutstilling

Facebookgoogle_pluspinterestmailFacebookgoogle_pluspinterestmail