Er du nærheten av Lillestrøm i helga? Kom gjerne og besøk Norgesgjerdes stand på Hagemessen.

15. april gikk startskuddet for årets Hagemessen på Lillestrøm. Tre haller, på tilsammen 25.000 kvadratmeter, fylles med blomster, utemøbler, ideer og inspirasjon. Vi  opplever mye besøk på vår stand under Hagemessen. Derfor er det en svært viktig arena for Norgesgjerde å være til stede på.

Hagemessen blir i år arrangert fra 15.- 17. april i Norges Varemesse i Lillestrøm. Dette er den største hagemessen i Norge og arrangeres hvert år. Norgesgjerde kjører med to messetilbud denne helgen:

  • Du  får 20 prosent på vedlikeholdsfrie terrassegulv.
  • Du får 50 prosent på en lampe hvis du også kjøper gjerde.

IMG_6576

I år har vi tatt med oss vår nye tilhenger på Hagemessen. Den kommer vi i Norgesgjerde til å bruke mye framover. På Hagemessen, og andre messer som vi i Norgesgjerde deltar på, bruker vi tiden til å treffe folk og vise fram våre varer. Det er en ypperlig anledning å se og ta på produktene til Norgesgjerde, som vi er svært stolte over!

Vi håper å se deg i Lillestrøm i helgen og på andre messer i framtiden!

Tilslutt: Glem ikke å delta på vår konkurranse. Svar på noen enkle spørsmål og bli med i trekningen av blomsterkasser fra Belacadia. Konkurransen avsluttes søndag kveld. Trykk her for å delta.

Facebookgoogle_pluspinterestmailFacebookgoogle_pluspinterestmail