Hvordan skal du få ditt Norgesgjerde til å skinne? Her gir vi deg våre tips.

Hva som er den beste måten å rengjøre på kan variere noe etter hva slags forurensning som skal fjernes. Noen sliter med pollen, andre med veistøv. Dermed vil også behovet kunne variere. En av våre kunder, Jan Arvid Hansen, vasket sitt gjerdet for første gang i 2016 – etter fire år!

Det viktigste er uansett å gjøre jobben regelmessig. Dermed blir jobben både kjappere og enklere. Sett gjerne av en gråværsdag hver vår til dette, så kan du heller nyte de verdifulle godværsdagene til noe mer meningsfullt!

Vi i Norgesgjerde får stadig flere kunder som Jan Arvid Hansen og Liv Lyngsvåg, som ikke vil bruke tid på knærne for å male gjerde. 

norgersgjerde-kunde-kvinesdal

Vi anbefaler at derfor du vasker ditt Norgesgjerde ved behov. For å gjøre jobben litt enklere, deler vi derfor både våre egne og våre kunders tips for å få gjerdet ditt til å skinne!

Her er våre 6 beste tips for et skinnende rent gjerde:

  1. Bruk en rimelig bilshampoo m/voks. Vi har kunder som bruker dette på høsten og våren som sier at gjerde og rekkverk er like fint som da det ble montert for første gang!
  2. Det finnes en rekke rengjøringsprodukter for plast fra forskjellige produsenter. Vi selger blant annet et gjerdevask-konsentrat som mange mener fungerer godt sammen med høytrykksspyling. Bare husk å bruke høytrykkspyleren riktig med tilstrekkelig avstand fra dysen til overflaten så det ikke oppstår skader!
  3. Typiske båtpolish-produkter er det flere som har god erfaring med.
  4. Dersom du virkelig sliter med å få bort flekker, kan fortynnet klorin, eventuelt i kombinasjon med ordinære vaskemidler også være et alternativ. Husk da å etterskylle med rikelig mengder rent vann så ikke overflaten mattes mer en nødvendig. Etter er grundig skylling, bør gjerdet vaskes over med en voksholdig bilshampoo som etterlater en hinne av voks.
  5. De mest iherdige kan finne på å sette inn gjerde med voks og polere dette etter rengjøring. Det kan fort bli en større jobb, men flere av våre kunder mener at dette gjør rengjøringen enda enklere i neste omgang. Gjerdet kan til og med «vaske seg selv» i regnvær!
  6. Unngå bruk av sterke kjemikalier som kan etse, samt vaskemiddel med skurende eller slipende effekt som kan utgjøre skader som ikke dekkes av garantien.

Dette sier kunder av Norgesgjerde:

– Det eneste av vedlikehold er litt vasking, som ikke er i nærheten av samme jobben som å male. Dessuten er det veldig pent, og mange forteller meg at det passer godt til huset. Det er uten tvil et av mine beste kjøp. Les mer her.

– Jeg ville ha noe som er vedlikeholdsfritt som krever lite stell og er enkelt å sette opp. Det har det absolutt vært. Les mer her.

 

kunde-norgesgjerde

Vi håper at du har fått noen nyttige tips. Kanskje du har funnet andre ting som fungerer godt som du vil dele oss? Fortell gjerne om dine tips på vår facebookside!

 

 

Facebookgoogle_pluspinterestmailFacebookgoogle_pluspinterestmail